Laminam и светът на хотелите ЕQUIP’HOTEL 2016

EQUIP’HOTEL- едно от най-важните и мащабни събития в туристическия сектор е ключово за представянето на революционно тънките керамичните повърхности на Laminam и как те могат да бъдат употребявани на закрити и открити помещения.

По време на изложението, Laminam пресъздава хотелска стая, за да покаже многообразните възможности за приложение на керамичните повърхности в сферата на хотелиерството и да даде нови дизайнерски идеи на архитекти, интериорни дизайнери и експерти по обзавеждане. Laminam представя различни продукти, по-специално керамичните фаши Kotan в сив цвят, третирани с Hydrotect. Външната страна на декорната стая е покрита с керамични фаши Laminam Star Maker, проектирани от полския архитект Mac Stopa, които от скоро са отличени с награда в категория “Product Desing 2016”

С присъствието на над 300 участници, това събитие успява да илюстрира и предаде творческата енергия и изисканост, която laminam предлага чрез своите две повърхности, а именно фаши с размери 1000×3000мм и 1620x3240x12мм.